Clairvoyance Uddannelse

Din uddannelse til clairvoyant rådgiver

NÆSTE HOLDSTART
Djursland, Jylland – April 2025

Kom til info aften

JYLLAND: Ingen planlagte datoer endnu
ONLINE: Ingen planlagte datoer endnu

Tilmelding kan ske via nedenstående link, såfremt det er en infoaften ved fysisk fremmøde.

Undervisning i salen på Rødegaard

På denne clairvoyance-uddannelse bliver der lagt vægt på, at det at have clairvoyante evner, er lige så naturligt, som det at trække vejret.
På forløbet udvikler du dine evner med supervision fra mig og sparring med medkursister, der er samme sted som dig.
Du uddannes i at blive vejledende og til at kunne arbejde professionelt som clairvoyant rådgiver efterfølgende.

Forløbet
Denne clairvoyance-uddannelse er en af de grundigste i Danmark, som giver dig et solidt fundament, til at kunne arbejde professionelt som clairvoyant vejleder/rådgiver efter endt uddannelse, hvis du ønsker dette.

Du vil udvikle dig personligt og spirituelt over et års tid, hvor du gennem dybdegående teori og mange lærerige øvelser vil højne din kontakt til dit åndelige team af hjælpere, lære om din egen energi og vibration, og gennem spændende, grundige og øjenåbnende øvelser lære at arbejde med clairvoyance på forskellige måder.
Vi vil berøre forskellige emner, som har til formål at styrke dig og skærpe dine psykiske evner.

Indhold
På uddannelsens to første moduler vil der være dybdegående undervisning og indsigtsgivende øvelser til din personlige udvikling, blandt andet gennem psykologi, energiøvelser, grænsesætning, meditationer, særlig sensitivitet og drømmetydning. Du vil lære om menneskets energikrop, kaldet auraen samt de tilhørende chakraer. Du vil også få viden om den åndelige verden og åndelige guider, ligesom vi under flere moduler vil træne kontakten til disse.

Da meditation er med til at højne din vibration og vil hjælpe dig i kontakten til åndeverdenen, er meditation en del af hvert modul, ligesom du vil komme til at træne clairvoyance på forskellige måder. Du vil skærpe dine psykiske sanser såsom din klarfølelse, klarhørelse og dit klarsyn, og få indsigt de forskellige kontaktniveauer som fx. kontakt med afdøde, niveauer af åndelige guider og hjælpere, engle og andre energiformer og lysvæsener.

Du vil blive opmuntret til at lave clairvoyance på din egen måde, og vil introduceres til forskellige former for clairvoyance, fx. karma-sittings (clairvoyance med fokus på tidligere liv), clairvoyance med værktøjer (fx. via kortoplæg, via en tidslinje, via silkebånd mv.). Der vil også være træning i psykometri, telepati, fotometri, healing, afdødekontakt, trance, husrensning, telefon-clairvoyance, clairvoyance på dyr og babyer samt træning i at finde forsvundne.

Under uddannelsen vil du også få rykket ved dine egne grænser på en god og sund måde, fx. via platforms-clairvoyance. Under uddannelsen vil vi et par gange træne demonstration af clairvoyante budskaber til et publikum, da dette også er en del af eksamen.

Til at styrke dig i din åndelige kontakt og til at understøtte dine evners naturlige udvikling, vil du få en indvielse i Reiki 1 under et reiki healings-modul med en kompetent gæsteunderviser.

Grundighed
At arbejde med andre mennesker og deres energier, er et enormt fint, tillidskrævende og ansvarsfuldt arbejde. Derfor vil du også lære om spejling under uddannelsen, så du sikrer dig hvad der kommer fra dig selv, og hvad der kommer fra klienten. Endvidere er uddannelsen en af Danmarks mest grundige clairvoyance-uddannelser, da etik, moral, klientens trivsel, og gældende lovgivning, vægtes højt. Derfor får du under uddannelsen også indsigt i etik, god klinikførelse, klienthåndtering, og gældende lovgivning. Det betyder også, at din egen indsats spiller en stor rolle på uddannelsen, da der vil være hjemmearbejde mellem modulerne. Blandt andet skal du have 40 testklienter/prøvepersoner på egen hånd derhjemme, fra 3. modul. Når uddannelsen lakker mod enden vil du forberedes med repetitionsprøver samt information om, hvordan du starter en klinik op og kommer godt fra start, når du er færdig på uddannelsen.

Det praktiske
Uddannelsen er på 13 moduler fordelt over et års tid, med plads til max 10 elever, og mindst 4 for at forløbet kan gennemføres. Dette er for at sikre at holdet kan arbejde intenst sammen i en god, kærlig og opbakkende atmosfære, samtidig med at jeg  kan have fuldt fokus på den enkelte elev.

Du vil under hvert modul få udleveret kompendium til næste modul, så du kan læse mellem modulerne.
Du skal ligeledes sætte tid af mellem modulerne til:

  • 25 timers meditation (svarende til 15 minutters meditation dagligt i 100 dage)
  • 40 prøvepersoner/træningsklienter hos dig af 30-45 minutters varighed (svarende til ca. 4 klienter om måneden fra 3. modul).

Denne træning skal dokumenteres via en udleveret mappe, da det er vigtigt for din egen udvikling.
Der vil være ture og gæstelærere under forløbet.
Endvidere skal du til supervision hos mig under forløbet, ligesom du er velkommen til at deltage i en klarsynsaften.

Varighed & tid

Under forløbet vil der skulle bruges ekstra, obligatorisk tid i fritiden på følgende: 

  • 40 x træningsklienter til clairvoyance derhjemme, af 30-45 minutter (fra modul 3)
  • Læsning af enkelte relevante fagbøger (Ikke et krav)
  • Læsning af teoretisk materiale og relevante fagbøger (ikke et krav)
  • 1 x Deltage i mindst en klarsynsaften med Sebbastian
  • 1 x 45 minutters supervision hos Sebbastian under forløbet
  • 1 x 45 minutters supervision hos Sebbastian, efter forløbet
  • 1 x 60 minutters fokus-session med prøveperson hos Sebbastian
  • Mindst 25 timers meditation fordelt over hele forløbet

Udover dette vil der under enkelte weekender sættes tid af til: 

  • Selvevaluering
  • Repetitionsprøver

Samlet er uddannelsen på: 250 timer. 
(Dette udgør 12 undervisningsweekender, en eksamensweekend og certificering, egen-meditation, træningsklienter, supervisions & fokus-session)

Træningsklienter

Du skal under uddannelsen have prøvepersoner / træningsklienter (udover uddannelses-weekenderne). Dette vil ske fra modul 3. 
Sessionerne skal finde sted i dit hjem eller i et lejet lokale, og skal have en varighed af 30-45 minutter. Du skal selv booke disse træningsklienter ind, men vi hjælper hinanden på holdet med at finde nogle, fx. via de sociale medier.

Du skal have 40 træningsklienter i alt (cirka 6 klienter om måneden fra 3. modul og frem til eksamen). Du må gerne tage et symbolsk beløb til dækning af lokaleleje, hvoraf du dog også cirka halvvejs må tage et symbolsk beløb for din session.

Supervision & fokus-session

Supervision er en vigtig del af din udvikling under forløbet. 
En gang under forløbet skal du til en mentor-session hos mig, hvor jeg vil stille ind på din personlige og spirituelle udvikling her og nu, og hvor du vil få mulighed til at fortælle om dine tanker indtil nu og stille spørgsmål om din egen udvikling samt forløbet. 
Denne session er spirituel coaching, som er en blanding af clairvoyance og coaching, for at du kan udfolde og benytte dit fulde potentiale for at blive den bedste udgave af dig selv og den bedste clairvoyant, du kan blive. Efter forløbet skal du ligeledes til en supervision. Denne kan foregå enten online eller i mine lokaler.

Ligeledes skal du til en fokus-session i mine lokaler, hvor jeg vil være til stede. Der vil blive inviteret en træningsperson, som du skal lave clairvoyance på, og som jeg vil observere og komme med feedback til, således at du får konstruktiv feedback til at dygtiggøre dig yderligere. Denne fokus-session kan også ses som forberedelse til eksamen.

Supervision sker af 2 omgange: Omkring modul 6, samt en opfølgende supervision cirka 6 måneder efter eksamen. Sådan en session varer 45 minutter, mens fokus-sessionen varer 60 minutter. Denne fokus-session sker omkring modul 10 og 11.
Disse sessions er inkluderet i uddannelsesprisen.

Eksamen & certificering

Efter endt forløb vil du modtage en certificering på
din deltagelse i og beståelse af uddannelsen, som har 4 eksamener: 

  • En clairvoyance-sitting af 30 minutter
  • En platformsdemonstration
  • En skriftlig, teoretisk eksamen
  • En mundtlig, teoretisk eksamen

Under eksamen vil der være censor, ligesom der under forløbet kan være en assistent til stede. 
Såfremt eksamen ikke bestås kan der være mulighed for at komme op til en ekstra eksamen, ligesom du kan blive bedt om at have x-antal prøvepersoner til clairvoyance, såfremt du ikke har haft det obligatoriske antal eller mangler mere træning.
– På 2. dagen for eksamens-weekenden vil der om eftermiddagen være certificering med udtalelser, ligesom der kan aftales en afsluttende middag.

Praktisk info

Forløbet foregår på Djursland som hverdagshold, men kan også tages som weekendhold i København, eller som aftenskole også i København.
Undervisningen foregår fra kl. 10-17 over to dage pr. modul.
Der vil være snacks, frisk frugt samt vand/kaffe/the/kakao på undervisningsstedet, men du skal selv sørge for frokost.

DATOER FOR FORLØBET:

HVERDAGSHOLD 2025/26 – JYLLAND, KNEBEL
1. modul, 22-23. april 2025
2. modul, 13-14. maj
3. modul, 10-11. juni
4. modul, 8-9. juli
5. modul, 19-20. august
6. modul, 16-17. september
7. modul, 21-22. oktober
8. modul, 25-26. november 
9. modul, 9-10. december 
10. modul, 20-21. januar 2026
11. modul, 24-25. februar 
12. modul, 24-25. marts 
13. modul/Eksamen, 14-15. april

Priser

Din investering:

Betalingsmulighed 1 – 35.000 kr.
Betaling af én gang, ved tilmelding = 35.000 kr.

Betalingsmulighed 2 – 39.000 kr.
1. rate, ved tilmelding = 6.500 kr. 
Betaling pr. modul, 13 moduler i alt = 2.500 kr.

Prisen for din deltagelse inkluderer: 

  • 12 undervisningsmoduler blandt andet
    med ture undervejs og gæsteundervisere
  • 1 eksamensmodul
  • 2 supervisions samt 1 fokus-session
  • Indvielse i Reiki 1
  • Deltagelse ved en klarsynsaften
  • Undervisningsmateriale/kompendium
  • En praktisk assistent under moduler der kræver dét
  • Snacks og drikke under hvert modul

TILMELDING SAMT BETALING BINDENDE.

OBS! 
Pga. ny lovgivning som endnu ikke er vedtaget (EU-lovgivning vedr. rekreativ undervisning), kan der komme moms på uddannelses-prisen på et tidspunkt i 2024. Pt afventer jeg (Sebbastian) det endelige resultat af dette vedtag. I så fald vil prisen for selve uddannelsen reguleres ned, så deltagergebyret for uddannelsen ikke bliver for høj grundet det evt. kommende, lovpligtige moms-tillæg, således at prisen pr. modul vil gå fra 2.500 kr. til 2.800 kr., og den samlede pris ved betalingsmulighed 2 vil i så fald ændres.

Overnatning & forplejning

Under hvert modul vil der være frisk frugt og snacks samt kolde og varme drikke
(ca. 70 % økologisk)

Undervisningen foregår hos Jordens Sang på Rødegaard i Knebel på Djursland. 
Du kan gennem Jordens Sang bestille overnatning til 400 kr. pr. nat (delt dobbeltværelse) eller 550 kr. pr. nat (enkeltværelse).
Du kan medbringe en madpakke eller få økologiske, plantebaserede & glutenfrie måltider på stedet (550 kr. pr. dag, 3 måltider inkl.)

Du kan tilmelde dig ved at udfylde tilmeldingsskemaet nederst på siden her eller ved at sende en mail.

Optagelsessamtalen sker personligt hos mig i min klinik i København, alternativt kan det foregå i Odense, på Bornholm eller når jeg er i Jylland.
Samtalen tager cirka 45 minutter, hvoraf de første 20-30 minutter bruges på at kigge clairvoyant på dig for at se, hvor du er her og nu i dit liv, og for at se om forløbet er noget for dig, samt om dine evner har et tilstrækkeligt udviklingspotentiale. Den resterende tid bruges på at informere dig om forløbet, hvor du også vil have rig mulighed for at stille spørgsmål, således at der forventningsafstemmes.
Denne optagelsessamtale koster 625 kr., som ikke refunderes (uanset om du kommer ind på uddannelsen eller ej).

Efterfølgende vil du have mulighed for at gå hjem i tænkeboks, hvorefter der vil være en opfølgende samtale via telefon nogle dage efter. Er du optaget på uddannelsen skal der underskrives en deltageraftale.

TILMELDINGSSKEMA TIL CLAIRVOYANCE-UDDANNELSE

Du er velkommen til at sende en mail til medium@sebbastianlorantius.dk for at kunne modtage tilmeldingsskemaet via word 🙂
 



Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær den første til at få nyheder, særlige fordele og gode tips

15585